6 modele de scrisoare de intentie

Pentru a-ti usura accesul la obtinerea de locuri de munca, ti-am pregatit o serie de modele de scrisoare de intentie, in functie de pregatirea si experienta ta de cariera. Alege dintre cele 6 modele de scrisoare de intentie:

Scrisoare de intentie 1

In atentia departamentului Resurse Umane,

Stimata doamna/ Stimate domn,

Va transmit aceasta scrisoare ca urmare a anuntului de ……….. publicat de compania dvs. pe site-ul Myjob.

Imi manifest interesul pentru aceasta pozitie deoarece consider ca studiile si experienta anterioare au contribuit major la dezvoltarea mea profesionala in acest domeniu. In anul ………. am absolvit ………… si am o experienta totala de …… ani in domenii precum …………..


In CV-ul atasat am detaliat principalele rezultate obtinute de-a lungul carierei mele, cu accentuarea celor in domeniul vanzarilor. Activitatea desfasurata in acest domeniu reprezinta cel mai bine obiectivul meu de cariera, fiind domeniul meu preferat inca din anii de studiu. Dintre realizarile mele recente amintesc de cele obtinute in pozitia de Supervizor pe zona Oltenia, la compania …………, unde am realizat cresterea cu 10% a portofoliului de clienti. Am dezvoltat o echipa eficienta de agenti care a determinat cresterea vanzarilor pe ultimile 12 luni cu aproximativ 20%. Sunt o fire ambitioasa, motivat de indeplinirea obiectivelor asumate.

Ca membru al echipei dvs. am convingerea ca voi putea indeplini la standardele solicitate responsabilitatile prezentate in anunt. Am aptitudini excelente de comunicare, ma adaptez usor intr-o noua echipa, iar sarcinile noi le consider o provocare. Am dovedit de-a lungul carierei mele ca pot fi un bun membru de echipa, dar imi pot asuma, cand este necesar, si sarcini pe proiecte individuale.

Sper ca aceste randuri sa fie un motiv in plus pentru a analiza CV-ului meu si astept cu interes o intalnire cu un reprezentant al companiei dvs. Pentru mai multe informatii despre mine si activitatea mea nu ezitati sa ma contactati la telefon …………. sau prin email…….

Va multumesc pentru timpul acordat,

Cu stima,                                         Data:

Vezi pe Myjob restul modelelor de scrisoare de intentie.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: