Cursuri gratuite pentru speculatorii pe bursa

Cei interesati de o cariera de brokeri au la dispozitie un program de cursuri gratuite de initiere oferite de bursa din Sibiu, in perioada aprilie-iunie 2008, scrie Cotidianul. La aceste cursuri pot participa investitori din piata de capital activi pe Bursa de Valori Bucuresti, studenti, brokeri, paersoane din domeniul banci, jurnalisti.

Campania de cursuri gratuite a bursei din Sibiu, SIBEX DERIVATIVES TOUR, va ajunge in Brasov (18 – 19 aprilie), Buucresti (9 – 10 mai), Iasi (16 – 17 mai), Satu Mare (24 – 25 mai), Arad (30 – 31 mai), Galati (6 – 7 iunie), Craiova (13 – 14 iunie), Bacau (20 – 21 iunie) si Constanta (27 – 28 iunie).

Cursul expune notiuni introductive despre piata futures si cu optiuni, fiind destinat persoanelor care nu au avut contact cu acest domeniu sau care poseda cunostinte minime referitoare la produsele derivate. Fiecare curs va cuprinde 12 ore (6 ore/zi) de prezentari practice ale mecanismului de tranzactionare pe piata futures si options, potrivit sursei citate.

Actele necesare pentru inscriere sunt copia actului de identitate si formularul de inscriere, care trebuie trimise la numarul de fax: 0269 – 211 153 sau inscrieri online, pe site-ul http://www.sibex.ro.

Citeste mai multe despre dezvoltarea carierei pe www.myjob.ro.

Reclame
Publicat în Dezvoltarea carierei. Etichete: , , , , , , , . Comentarii închise la Cursuri gratuite pentru speculatorii pe bursa
%d blogeri au apreciat asta: