Targul online de joburi al primaverii, Myjob 2.008, a luat startul!

Targul online de joburi al primaverii, Myjob 2.008, si-a deschis portile. Pana pe 18 aprilie toti doritorii de joburi se vor intalni cu peste 300 de companii de renume si mai mult de 1.400 de joburi inca din prima zi a targului. Candidatii pot aplica online la joburi sau pot trimite CV-ul direct companiilor care recruteaza, in cele 18 domenii de activitate prezente la targ.

Myjob 2.008 ofera in premiera candidatilor posibilitatea de a vota compania preferata si de a castiga in fiecare saptamana 3 playere MP4 sau chiar marele premiu al primaverii, o camera video miniDV Sony. Totodata, cei care sunt in cautarea celor mai bune joburi au posibilitatea de a participa la workshopuri dedicate domeniilor fierbinti ale pietei de recrutare din Romania. Specialisti din domeniile Banci/Finante/Contabilitate, Marketing/Publicitate/PR, Medical/Farmacie si Resurse Umane ofere candidatilor informatii interesante si utile despre ce inseamna o cariera de succes in aceste domenii de activitate.

In cadrul targului online de joburi al primaverii, Myjob 2.008, candidatii gasesc informatii utile in articole si interviuri cu specialisti din cele mai disputate domenii de activitate, modele de scrisori de intentie, modele de obiectiv de cariera pentru CV-uri, precum si sfaturi utile pe care candidatii le pot afla direct de la specialistii implicati in cadrul targului.

Citeste mai mult pe pagina targului de joburi Myjob 2.008.

Reclame
Publicat în La vanatoare de locuri de munca!. Etichete: , , , , , , , , , , , , . Comentarii închise la Targul online de joburi al primaverii, Myjob 2.008, a luat startul!
%d blogeri au apreciat asta: