Locuri de munca vacante, forta de munca mai scumpa si salarii de 8000 de euro pentru arhitecti

Compania Cosmote are locuri de munca vacante pentru pozitii de inginer, consilier juridic sau comunicator. Zonele cu cele mai multe locuri de munca care necesita specialisti sunt domeniul tehnic si departamentele de relatii cu clientii. Potrivit sefei departamentului de HR, citata de Cotidianul, 90% dintre studentii care au intrat anul trecut in programul de training al companiei au acum joburi in Cosmote. Pentru locuri de munca la Cosmote aplica la www.myjob.ro.
*
Costurile cu forta de munca au fost, la finalul lui 2007, cu 19% mai mari decat in anul precedent, scrie Evenimentul Zilei. Cea mai mare crestere a salariilor a fost in domeniul constructiilor, urmat de industria extractiva, transport si comunicatii, hoteluri si restaurante, intermedieri financiare si sanatate si asistenta sociala.
*
Cele mai mari salarii din birourile de arhitectura vor atinge 8000 de euro, titreaza Business Standard. Pentru a ajunge la nivelul celor din Uniune, salariile din arhitectura vor continua sa creasca in urmatorii ani. Potrivit specialistilor, majorarea se va produce pe fondul dezvoltarii pietii imobiliare si a deficitului de forta de munca de profil. In prezent, salariul unui arhitect incepator porneste de la 500 de euro si poate ajunge la 800 euro, iar un arhitect senior, cu experienta de peste 7 ani, poate castiga pana la 5000 de euro. Locurile de munca pentru care exista deficit in prezent sunt cele de middle management (project manageri, arhitecti seniori, directori de productie), precum si joburile de nisa, cum ar fi specialistii pe probleme de mediu.

Reclame
Publicat în La vanatoare de locuri de munca!. Etichete: , , , , , , , , , , . Comentarii închise la Locuri de munca vacante, forta de munca mai scumpa si salarii de 8000 de euro pentru arhitecti
%d blogeri au apreciat asta: