Locuri de munca pentru romani in Belgia, din 2009

Belgia intentioneaza sa deschida piata locurilor de munca pentru romani, de la 1 ianuarie 2009, potrivit Hotnews.ro. In prezent, romanii si bulgarii care doresc sa ocupe locuri de munca in Belgia au nevoie de permis de munca. Pentru locuri de munca precum arhitecti, informaticieni, ingineri, translatori sau asistente medicale romanii au de rezolvat o serie de formalitati mai simple.
*
Romanii din Italia vor locuri de munca in Romania pentru minimum 1000 de euro, conform hotnews.ro. Bursa locurilor de munca din Italia organizata pe 23 februarie la Roma a reunit aproximativ 800 de romani, in timp ce numarul de locuri de munca a fost de aproximativ 1000, potrivit sursei citate. Dintre joburile vacante, multe locuri de munca au fost in domeniul constructiilor. Decalajul dintre angajatori si candidati s-a produs cand a venit vorba de salariu, remuneratia oferita de angajatori fiind de 600-700 de euro, iar multi dintre cei care in prezent muncesc in Italia solicitand cel putin 1000 de euro pentru a fi motivati sa se intoarca in tara.
*
Guvernul a anuntat, saptamana trecuta, posibilitatea de a organiza o bursa de locuri de munca si pentru romanii din Spania, insa aceasta initiativa este corelata cu rezultatele bursei din Italia.

Citeste mai multe despre piata locurilor de munca si gaseste locuri de munca pe www.myjob.ro.

Reclame
Publicat în La vanatoare de locuri de munca!. Comentarii închise la Locuri de munca pentru romani in Belgia, din 2009
%d blogeri au apreciat asta: