In ce oras alegi jobul si cu cat creste salariul in acest an

Topul oraselor din Romania in functie de oferta de locuri de munca, remuneratie si viitoare investitii este, potrivit Ziarului Financiar, Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Brasov si Sibiu. Criteriile de alegere a unor locuri de munca in aceste orase nu sunt doar salariile si renumele companiilor cu sedii locale, ci si nivelul chiriilor si oferta de joburi. Bucurestiul ramane totusi in top in ceea ce priveste nivelul salariului, dar si rata somajului: 1,8%.
*
Salariile din Romania vor creste, in medie, cu 15% in acest an, potrivit studiilor a cinci firme de consultanta pe piata locala, scrie Business Standard in editia din 21 februarie. Variatiile cresterilor salariale vor fi de 2-3% intre diferite industrii, lucru perceput pe fondul slalomului intre diverse locuri de munca. Salariile depind totusi in mare masura de mediul economic general, iar specialistii s-au pus de acord ca eventualele cresteri nu vor mai ajunge la “scorul” din anul precedent.

Gaseste un job potrivit pe www.myjob.ro.

Anunțuri
Publicat în La vanatoare de locuri de munca!. Comentarii închise la In ce oras alegi jobul si cu cat creste salariul in acest an
%d blogeri au apreciat asta: