Ce este mit si ce este realitate in cariera

Multe persoane, chiar si cele cu o cariera de succes, au prejudecati in ceea ce priveste procesul de planificare a carierei. Atunci cand vrei sa iti faci un plan de cariera, nu exista retete exacte, insa, inainte de a adapta sugestiile profesionistilor experientei tale este important sa eviti sa iei decizii bazate pe adevaruri false.

Calitatea in cariera nu este un accident, ci rezultatul muncii si profesionalismului la job. Drumul catre o cariera de succes nu este niciodata drept, insa tocmai “curbeleprofesionale iti pot oferi adesea sansa de a obtine mai mult de la cariera ta. Citeste mai jos cateva mituri legate de cariera, pentru a putea sa faci diferenta intre adevarul fals si realitate.

Mitul 1: Exista un job perfect care te asteapta la un anumit punct al carierei tale

Realitatea: Multe ocupatii au potentialul de a-ti satisface telurile de cariera. Odata ce te-ai decis cu privire la ceea ce cauti pentru cariera ta vei vedea ca exista un numar destul de mare de joburi care se potrivesc acestor criterii. Telul tau, in acest punct al carierei, este sa faci pasul cel mai potrivit pentru a obtine ce-ti doresti. Pe masura ce iei in considerare optiunile de locuri de munca pe care le ai, le poti compara in termeni de avantaje si dezavantaje.

Afla si celelalte mituri legate de cariera.

Reclame
Publicat în Dezvoltarea carierei. Comentarii închise la Ce este mit si ce este realitate in cariera
%d blogeri au apreciat asta: