Cum iti revigorezi jobul dupa sarbatorile de iarna

Perioada sarbatorilor de iarna presupune, pe langa petrecerea timpului alaturi de familie, respectarea traditiilor de Craciun si distractia de Revelion, o perioada de odihna si energizare, pentru a te reorganiza. Profita de starea de revigorare a mintii pentru a te intoarce in forma la job.

1. Ia decizii in legatura cu jobul

Cat timp ai fost in concediul de iarna, ai privit dintr-o noua perspectiva jobul. Poate ai vazut altfel micile probleme, ai luat poate unele hotarari. Orice aspect la care te-ai gandit in perioada sarbatorilor de iarna in legatura cu jobul merita notat, pentru a genera ulterior o decizie productiva.

2. Inlocuieste activitatile de rutina de la job

Adesea, rutina de la job este o piedica in calea dezvoltarii personale si implicit a dezvoltarii carierei. Dupa o perioada de stat departe de locul de munca, poti privi obiectiv jobul si poti sa iti dai seama ce activitati de rutina pot fi inlocuite. Poti face o analiza a jobului, notand activitatile de rutina si importanta lor, pentru a vedea ulterior la care dintre ele poti renunta si cu ce este mai bine sa le inlocuiesti. 

Afla mai multe despre tacticile de revigorare a jobului dupa sarbatorile de iarna.

Reclame
Publicat în Dezvoltarea carierei. Comentarii închise la Cum iti revigorezi jobul dupa sarbatorile de iarna
%d blogeri au apreciat asta: