Managerul, un coach potrivit pentru cariera ta

n functie de experienta pe care o ai si de timpul de cand esti angajat la actualul job, exista situatii in care managerul iti poate oferi consultanta si te poate monitoriza. Leadership-ul situational presupune ca managerul sa isi dea seama de nivelul tau profesional si sa iti ofere ajutor pentru a-ti dezvolta abilitatile.

 

Citind descrierea celor patru situatii posibile, iti poti da singur seama in ce moment te afli la job, ce aptitudini ai si ce anume ar trebui sa mai inveti, pentru a sti cum sa actionezi in consecinta:

1. la sarcina de serviciu, managerul te instruieste indeaproape, iti da directive si te ajuta astfel sa iti descoperi noi abilitati. Controlul asupra jobului se va face pas cu pas, iar aptitudinile incipiente vor iesi la iveala pe masura ce inveti. O astfel de atitudine a managerului se adreseaza angajatului care nu detine competente, dar arata o implicare mare cu privire la job.

2. managerul monitorizeaza saptamanal munca si are rol de coach in conditiile in care sarcina de la job nu este foarte noua pentru tine si aptitudinile sunt mult mai conturate ca in prima situatie.

Citeste mai mult despre situatiile in care managerul iti poate fi un coach potrivit pentru cariera.

Anunțuri
Publicat în Dezvoltarea carierei. Comentarii închise la Managerul, un coach potrivit pentru cariera ta
%d blogeri au apreciat asta: