Alege-ti hainele la job folosind inteligenta emotionala

Hainele pe care le porti la job iti influenteaza cariera, pot determina la interviul de angajare daca obtii sau nu jobul si iti afecteaza imaginea de la job. Pentru a “controla” aceast sector al vietii tale te poti folosi de propria inteligenta emotionala. Aspecte precum creativitatea, flexibilitatea, intuitia si bunul simt sunt caracteristici ale inteligentei emotionale care te ajuta sa alegi bine hainele pe care le porti la job.

 

Testarea realitatii face parte din inteligenta emotionala. Daca esti o fire careia ii place sa se exprime prin haine si accesorii, nu lucra intr-un mediu conservator. A fi provocator nu inseamna inteligenta emotionala.

 

In functie de jobul pe care il ai, trebuie sa iti adaptezi imbracamintea. Pentru a nu aparea diverse conflicte in viata ta cu privire la codul vestimentar, incearca sa adaptezi regulile de conduita impuse la propria inteligenta emotionala. Din momentul in care ai inceput jobul, inteligenta emotionala iti sugereaza sa observi imbracamintea colegilor tai si sa te adaptezi mediului.

Citeste mai departe despre cateva sugestii pentru alegerea hainelor la job.

Reclame
Publicat în Miscellanea. Comentarii închise la Alege-ti hainele la job folosind inteligenta emotionala
%d blogeri au apreciat asta: