Cum sa iti faci reclama la interviul de angajare

In cadrul unui interviu de angajare, atat candidatul, cat si compania, se promoveaza. Atunci cand mergi la un interviu de angajare si soliciti un job, trebuie sa stii sa iti creezi o imagine care sa iti mareasca sansele de obtinere a postului. Aceasta imagine trebuie sa se reflecte in fiecare aspect pe care il prezinti recrutorului, in CV, in scrisoarea de intentie, in e-mail-uri sau conversatii telefonice si mai ales in felul in care decurge discutia la interviul de angajare.

 

Cea mai importanta ocazie de a prezenta ceea ce poti oferi companiei care are jobul vacant este interviul de angajare. Iti sugeram sa te promovezi, indiferent daca vorbesti de calitatile tale, de punctele slabe sau pui intrebari in legatura cu jobul. Inaintea unui interviu de angajare te vei pregati dandu-ti seama daca:

  • angajatorul are nevoie de cineva ca tine;
  • jobul sau compania angajatoare ti se potriveste.

Pentru a-ti testa imaginea inainte de aplicare si de obtinerea interviului de angajare poti ruga prietenii sau persoanele care sunt familiarizate cu procesul de recrutare sa iti vada CV-ul si scrisoarea de intentie.

Citeste mai multe despre avantajele testarii CV-ului inainte de interviul de angajare.

Reclame
Publicat în Interviul de angajare. Comentarii închise la Cum sa iti faci reclama la interviul de angajare
%d blogeri au apreciat asta: