Cum sa iti completezi CV-ul ca la carte

CV-ul este un instrument important de marketing care combina educatia, experienta, aptitudinile si competentele tale intr-o imagine completa pentru un potential angajator.

Dupa citirea unui CV, recrutorul isi creeaza o prima impresie asupra ta. Pentru ca aceasta sa fie una care sa il determine sa te cheme la un interviu de angajare, trebuie sa stii cum sa completezi sectiunile unui curriculum vitae. Iata mai jos un model de CV care te poate ajuta in acest sens.

Date de contact

Aceasta sectiune a CV-ului este esentiala, trebuie sa o completezi corect, pentru ca posibilul angajator sa te gaseasca usor.

Atentie la adresa de e-mail, aceasta trebuie sa fie una profesionista, care sa contina, pe cat posibil, numele tau si mai putin nick-name-uri de genul “baby angel” sau “macho”.

Obiectivul de cariera

Recrutorii vor sa vada in CV-ul tau ca stii ce vrei de la propria cariera. Poti trece ca obiectiv de cariera denumirea unui job sau descrierea tipului de job pe care il doresti. Inainte de a aplica pentru o oferta, fii atent la cum este aceasta sectiune completata. De multe ori este indicat sa personalizezi CVul in functie de fiecare job pentru care aplici.

Citeste si despre restul sectiunilor din CV.

Reclame
Publicat în CV-ul si scrisoarea de intentie. Comentarii închise la Cum sa iti completezi CV-ul ca la carte
%d blogeri au apreciat asta: