Scrisoarea de intentie pentru succesul in cariera

Doresti un job la o anumita companie, insa aceasta nu efectueaza in prezent recrutari de personal? Poti sa trimiti un CV si o scrisoare de intentie prin care sa argumentezi de ce ai dori un job in respectiva organizatie. Daca esti informat cu privire la domeniul firmei, te consideri motivat sa lucrezi acolo, ai un CV bun si cultura organizationala ti se potriveste, urmatorul pas este sa trimiti o scrisoare de intentie bine structurata, care sa te propulseze pentru un viitor job vacant.

Scrisoarea de intentie atrage atentia asupra ta si iti pune in valoare initiativa. Iata cateva repere pentru un model de scrisoare de intentie personalizata, potrivita acestei situatii:

1. Cui te adresezi?
Departamentul de Resurse umane se ocupa de gestionarea CV-urilor si a scrisorilor de intentie. Chiar daca in organizatie nu exista deocamadata un job liber, managerul de resurse umane are interesul ca, in momentul eliberarii unui post, sa gaseasca repede un inlocuitor. Scrisoarea ta de intentie va fi la indemana si sansele tale sunt sporite.

Afla mai multe despre cum trebuie sa fie scrisoarea de intentie.

Reclame
Publicat în CV-ul si scrisoarea de intentie. Comentarii închise la Scrisoarea de intentie pentru succesul in cariera
%d blogeri au apreciat asta: