Imbunatateste-ti inteligenta emotionala

Inteligenta emotionala (EQ) reprezinta abilitatea de a interactiona optim cu alte persoane. In cautarea de locuri de munca, un punctaj mai bun al inteligentei emotionale poate duce la un interviu de angajare de succes si apoi la jobul vizat. Spre deosebire de coeficientul de inteligenta (IQ), coeficientul de inteligenta emotionala poate fi imbunatatit.

Interactiunea personala joaca un rol foarte important in cadrul interviul de angajare. Daca vei reusi sa-ti imbunatatesti inteligenta emotionala printr-un control adecvat al raspunsurilor si reactiilor, iti vei mari sansele de a obtine jobul vizat.

Sugestiile de mai jos te pot ajuta sa lasi o buna impresie la interviul de angajare:

1. Fii insistent! A insista intr-un anumit punct te poate ajuta sa obtii o oferta ferma, fara a ofensa sau frustra recrutorul. Insistenta se afla la jumatatea drumului intre indiferenta si agresivitate. Spre exemplu, te afli la finalul interviului de angajare si recrutorul ezita in a lua o decizie.

Citeste mai multe despre cum poti afla hotararea recrutorului si despre care este cea mai buna solutie pentru imbunatatirea inteligentei emotionale.

Reclame
Publicat în Miscellanea. Comentarii închise la Imbunatateste-ti inteligenta emotionala
%d blogeri au apreciat asta: