Dublu castigator la Targul Online de Joburi!

Emina Georgiana Popescu din Turnu Severin este prima dubla castigatoare a celei de-a patra editiei a Targului online de joburi InteractivMyjob! Si-a completat CV-ul, a participat la targ si este proaspata angajata care isi imortalizeaza zambetul cu o camera foto digitala.  

Cea de-a doua saptamana a Targului Online de Joburi InteractivMyjob s-a dovedit prolifica atat pentru candidati, cat si pentru angajatori. Numarul mare de companii inscrise la targul online de joburi a atras peste 20.000 de CV-uri.

La InteractivMyjob poti gasi acum peste 3.500 de locuri de munca din domeniile Banci/Finante, IT, Publicitate/PR, Inginerie, Resurse umane, Marketing, Management, Aprovizionare/Achizitii, Arhitectura/Constructii si altele.

Forumul dedicat targului, deschis atat angajatorilor cat si candidatilor, a atras si in aceasta saptamana un numar mare de interesati in a stabili o prima legatura inaintea unui interviu de angajare. Dintre noile companii inscrise la forum amintim Manpower si EasyCall Communications.

Afla care sunt firmele nou inscrise la Targul Online de Joburi, InteractivMyJob.

Reclame
Publicat în La vanatoare de locuri de munca!. Comentarii închise la Dublu castigator la Targul Online de Joburi!
%d blogeri au apreciat asta: