Targul Online de Joburi a implinit o saptamana

Peste 2300 de joburi la InteractivMyjob

InteractivMyjob este locul unde se intalneste angajatul cu angajatorul, unde, pe langa schimbul de oferta de munca, pe de o parte, si CV-ul cu scrisoarea de intentie, pe de alta parte, exista acum, in premiera, un Forum deschis tuturor.

Targul Online de Joburi InteractivMyjob atrage din ce in ce mai multi participanti. La numai o saptamana de la deschidere, cele peste 350 de firme inscrise la targul de joburi ofera candidatilor mai mult de 2300 de locuri de munca.

Fie ca esti unul dintre cei peste 11.000 de aplicanti, fie ca urmeaza sa iti trimiti un curriculum vitae la angajator, esti invitat la discutie pe forum cu reprezentantii companiilor. Vei avea parte de un dialog deschis cu angajatorul, care iti va da toate informatiile de care ai nevoie pentru a te prezenta impecabil la un eventual  interviu de angajare.

In prezent, dupa numai o saptamana de targ de joburi, disponibilitatea si interesul ambelor parti este in crestere. Astfel, ca potential angajat, poti pune intrebari pe Forum companiilor care si-au facut deja simtita prezenta in dialogul online, dintre care amintim: Pagini Aurii, Gecad, ABC Human Capital, Siemens, Libra Bank, Farmexpert, Vel Pitar, Integrisoft, TNS CSOP, Roche Romania si altii, numarul lor crescand si chiar depinzand de interesul tau.

Afla ce s-a intamplat in prima saptamana de Targ Online de Joburi, InteractivMyJob.

Reclame
Publicat în La vanatoare de locuri de munca!. Comentarii închise la Targul Online de Joburi a implinit o saptamana
%d blogeri au apreciat asta: