Myjob te invita la Primul Targ Online de Joburi al Toamnei

Myjob te invita in perioada 24 septembrie – 31 octombrie 2007 sa participi la Primul Targ Online de Joburi al Toamnei, InteractivMyJob.

GECAD Software, GERMANOS TELECOM, UTI Grup, RAIFFEISEN BANK, ING Romania, DHL International Romania, City Pharma, RCS & RDS, bauMax, Michelin Romania si ProTV sunt doar cateva dintre companiile care s-au inscris deja la Targul de Joburi!

Se estimeaza depasirea datelor statistice ale celui mai mare targ online de locuri de munca al anului – My EURO Job: aproape 700 de companii participante, peste 400.000 de vizitatori inregistrati si zeci de mii de aplicari. De ce? Ce noutati aduce Primul Targ Online de Joburi al Toamnei, InteractivMyJob?

Diferenta este ca acum poti vorbi online cu angajatorii! Doresti sa te informezi despre o anumita companie prezenta la targ? InteractivMyjob iti ofera Forumul dedicat targului de joburi. Reprezentantii companiilor inscrise la targ iti raspund la intrebarile care te framanta.

Afla mai multe despre InteractivMyJob!

Reclame
Publicat în La vanatoare de locuri de munca!. Comentarii închise la Myjob te invita la Primul Targ Online de Joburi al Toamnei
%d blogeri au apreciat asta: